Jumaat, 27 April 2012

Barua Ni Gempaq Orang Dengan BAFIA

Laki Shahrizat Keling iaitu Mat Saleh Lembu nak ambik tindakan undang-undang atas Rafizi Ramli dan bank pasai dedahkan maklumat peribadi perbankan. Kata dia, Rafizi dan bank langgaq Akta Bank dan Institusi Kewangan (BAFIA).

Cewah! Dia cakap macam dia Peguam Negara. Ataupun dia bagi signal kat Peguam Negara untuk mendakwa. Ataupun Peguam Negara yang bagi idea kat dia untuk cakap macam ni.

Bukan pelik di Melaysia kalau jadi lagu ni. Biasalah orang jahat, dia akan ugut sapa saja yang dok kata dia jahat.


Orang macam laki keling betina Shahrizat a/p Jaleel gerenti mampuih kalau BN lingkup dalam PRU13 ni. Dok dalam jel lah anak beranak.

2 ulasan:

  1. pakatan rakyat masuk putra jaya ramai keluarga umno bn dan sekutunya mca dan mic bakal menduduki homestay sungai buloh ,seronok babi.

    BalasPadam
  2. Biasa lh di Malaysia.Dedah kn kes rasuah menteri,di dakwa bwh OSA.Dedah kn bank akaun penyamun ada akta boleh di guna kn,BAFIA.Semua ny utk melindungi salah laku menteri2 dn kroni2 ny.

    BalasPadam

Sapa-sapa nak komen boleh komen. Tapi Haji Lee Copper tak bertanggungjawab atas komen-komen anda. Apabila anda komen bermakna anda yang bertanggungjawab dan sanggup terima akibat dari komen anda.