Khamis, 18 Oktober 2012

Pemimpin UMNO Ajar Pemimpin MCA Kutuk Hudud!!!

Partai Islam Se Malaysia - PAS, aku rasa dah lama tak dok cerita hal HUDUD. Tak dak pun dalam ceramah PAS dok berkisah pasai hudud. Depa dok kata bagi peluang PAS bersama parti lain dalam Pakatan Rakyat untuk tawan Putrajaya bentuk kerajaan dan kendalikan pemerintahan negara ni.

Tak dakpun dalam ceramah Saudara Mat Sabu Timbalan Presiden PAS dok kata "malam ni kita tubuh kerajaan di Putrajaya, esok pagi kita kerat tangan sapa yang mencuri, kita rejam sapa yang berzina dan kita rotan sapa yang didapati minum samsu!".

Kebelakangan ni, orang yang paling banyak dok bawa isu HUDUD ni ialah presiden sebuah parti kaum dah hilang sokongan dari kaum dia sendiri. Chua Soi Lek yang jadi Presiden MCA yang dok meroyan mengingau tak ketahuan bijik dok cakap pasai hudud. 


Hari ni dia kata sebanyak 1.2 juta rakyat Malaysia akan hilang kerja jika PAS laksana hudud. Dia kata lagi industri yang terjejas adalah perjudian macam Genting, kedai tikam ekoq dan rumah urut. Yang syoknya maklumat ni dia terima sms dari orang yang tak dikenali.

La......!!! Awat bodo, bangang, bengong sangat di bangsat CSL gampang ni. Tapi nak kutuk dia lebih-lebih pun tak guna. Dia jati sorang yang anti Hudud dan Islam sebab orang yang mengaku Islam yang dok berkawan dok mesyuarat makan minum sekali tak pernah bagi dakwah dan penerangan tentang Islam kat dia kot?

Biasalah dia kawan dengan pemimpin UMNO.  Cina hamput ni dari tahun 1986 lagi dah jadi ADUN di Johor. Kemudian jadi Exco Kerajaan Johor. Tahun 2004 jadi Menteri Kesihatan sampai dia letak jawatan awai tahun 2008 pasai keluaq video dok tutoh amoi. 

Lama tu berkawan dengan UMNO tapi tak faham-faham Islam pasai apa? Jawab dia mudah saja, dia berkawan dengan orang UMNO yang mengaku Islam tapi depa semua Munafiq yang lagi teruk pada kapiaq. Depalah yang dok bagi akai tak betoi kat Cina kapiaq ni. Orang Islam kena kerat lancau,  kongkek amoi kena hukum sula, curi dua kupang lima duit (25 sen) pun kena hukum kerat tangan! 

Jadi, cakap bodoh dan bengong Chua Soi Lek ini membawa maksud Presiden UMNO dulu kini dan selamanya adalah Munafik. Mufti makan gaji buta. Pengarah Jabatan Agama Islam semua negeri baloq dan pemalaih tak buat kerja. Dan yang utamanya semua pemimpin-pemimpin UMNO anut ugama apa pun tak tau lah!

2 ulasan:

Sapa-sapa nak komen boleh komen. Tapi Haji Lee Copper tak bertanggungjawab atas komen-komen anda. Apabila anda komen bermakna anda yang bertanggungjawab dan sanggup terima akibat dari komen anda.