Isnin, 18 Februari 2013

Ugutan Hindu...!

Orang Hindu (orang utara sebutan orang utara bagi orang Tamil & Malayalee yang bukan Islam) melalui Hindraf dah buat perangai keling hindu paria depa. Depa berasa depa besaq depa main ugut gempaq. Kali ni depa gempaq PR yang PR boleh hilang 25 kerusi parlimen kalau puak Hindraf ni tak sokong. Kalau tak cukup 25 kerusi macamana Anwar Ibrahim nak jadi PM?

Ayo anne appa amma!!! Itu macam ka? Anwar Ibrahim boleh kecut teloq tersentap masuk perut bila dengaq hindu Waythamoorty ni cakap? Kalau Anwar cerdik dia dengaq saja la. Dia buat derk!

Hindu paria macam Waythamoorty tu dok juai 'minyak ulaq'. 'Minyak ulaq' tu minyak attar dari India. Dulu hindu estet suka pakai. Cuti hari Ahad depa keluaq pekan, palit 'minyak ulaq' 4-5 tempat kat badan dan baju. Bau 'minyak ulaq' ni Allahuakbar mengaum bila panaih berpeluh. Kalau naik bas ada dua tiga orang hindu estet tak boleh tahan! Pening meloya!

Waythamoorty sudah juai minyak ulaq yang busuk tapi dia ingat wangi mengemboq. Orang Melayu dan Cina memang tak suka minyak ulaq ni. Depaa takkan beli minyak ulaq. Waythamoorty pun ulaq juga. Memang betoi orang kata jumpa hindu dengan ulaq katok hindu dulu. Dia cakap pun belit-belit.

Jika dengaq cara dia cakap dia nak makan dua-dua pihak. Dengan BN dia balaih dan dengan PR pun dia nak sapu. Pundeklah hindu sekoq ni. Tapi nak heran lagu mana dengan depa ni. Waythamoorty lari pi England dekat 5 tahun, kendian macamana dia perbetoi dengan kerajaan BN dia boleh balik sini. Lepaih tu Hindraf yang haram jadi halai. Boleh percayaka orang ni?

Ala... hindu lain pun bukan bodo. Depapun dah nampak lidah bercabang Waythamoorty. Kalau PR bagi kerusi depa bertanding, ada jaminan ka depa tak lari bila depa menang nanti. Mungkin depa dah ada deal dengan Najib untuk pekena Anwar..

Tapi bagi aku lebih senang nak tangani hindu-hindu ni semua dari pada mamak keling paria yang mengaku melayu macam Zambry Kadeer, Azeez Raheem, Mahadet, Reezal Merican dan lain-lain yang dok guling lentang dalam UMNO.
Pemimpin Hindraf P Waythamoorthy memberi amaran bahawa Pakatan Rakyat mungkin berisiko akan kehilangan sehingga 25 kerusi Parlimen pada pilihan raya umum akan datang sekiranya tidak menerima sokongan daripada kumpulan pendesak tersebut.

Beliau juga mendakwa Hindraf boleh membantu untuk mengalihkan undi tersebut agar memihak kepada Pakatan Rakyat jika pakatan pembangkang bersama dengan pergerakan itu.

"Masyarakat India tidak berperang dengan kerajaan kerana kita ada pada tahun 2007 hinggan 2008.

"Pentadbiran Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak telah melakukan kerja yang mengagumkan dari bawah dan jika mereka berjaya mendapatkan 55 peratus daripada jumlah pengundi India, Pakatan berkemungkinan untuk hadapi risiko di 25 kerusi Parlimen," katanya dalam satu kenyataan media hari ini.

Beliau juga meramalkan bahawa Kedah dan Selangor mungkin akan kecundang ke tangan BN dalam pilihan raya akan datang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sapa-sapa nak komen boleh komen. Tapi Haji Lee Copper tak bertanggungjawab atas komen-komen anda. Apabila anda komen bermakna anda yang bertanggungjawab dan sanggup terima akibat dari komen anda.