Rabu, 16 November 2011

Shahrizat & Laki Dia Tau Seks Saja Kah?

Kalau ikut cakap Muhyiddin Yasin dan Dollah Badawi yang dok pertahan Shahrizat Jalil yang kononnya pompuan ni sorang menteri yang bersih tak tau apa-apa pasai cerita lembu. Pelik la..... Takkan Shahrizat tak tau laki dengan anak-anak dia buat pasai lembu.

Laki dia dapat projek lembu nipun pasai Shahrizat jadi menteri dan Ketua Wanita UMNO Jahanam. Kalau tidak jangan harapla. Mau ka Dollah Badawi dan Muhyiddin bagi kat aku kalau aku minta projek tu kat aku masa tu. Mampoih hidup balikpun aku tak dapat.

Keluarga Lembu

 Kalau lagu tu. aku agaklah... Shahrizat kalau jumpa laki dia tak kiralah di rumah ka, di retoran ka, di bilik tidoq ka depa dua bercakap & bercerita pasai seks saja kot.... pasai nak main macam mana, apa posisi, cerita tetek, kote, puki, pungkok dan lain-lain yang bersangkutan.

Bodo punya Muhyiddin & Dollah.

Tengok sini.....

2 ulasan:

 1. Ketua Dewan Ulama Pas Perlis melakukan hubungan Seks diluar Tabii

  10:11 AM SUNGAI RAPAT ONLINE 1 comment


  Ketua Dewan Ulama Pas, Perlis didakwa Mendera Isterinya. 10 Tahun Kahwin Isteri Hanya Diberi Nafkah RM300 Dan Pernah Dipukul.  Setakat ini tidak ada sebarang kenyataan dari Dewan Muslimat yang dahulu mempertahankan kaum hawa.


  Difahamkan Ketua Dewan Ulamak Pas Abdul Rashid Rahman, 59 selalu melakukan hubungan secara kasar dan diluar tabii, Inilah yang menyebabkan isterinya tidak tahan didera.

  Isterinya juga seorang ustazah yang mendakwa hanya menerima nafkah RM300 daripada suaminya, Abdul Rashid Rahman, 59, yang juga Ketua Dewan Ulama Pas Perlis, sepanjang 10 tahun mendirikan rumah tangga.

  Dakwaan itu dibuat Siti Rosmala Mohamed, 37, di hadapan Hakim Mahkamah Rendah Syariah Kangar, Mohd Zaidi Abdullah, pada hari pertama perbicaraan kes tuntutan fasakh yang difailkannya, semalam. Menurut Siti Rosmala lagi, nafkah RM300 itu diterima pada bulan pertama iaitu September 1999 dan tiada lagi nafkah sehingga hari ini.

  Tidak cukup dengan itu Abdul Rashid juga dituduh mendera Isterinya ketika melakukan hubungan suami seks.

  BalasPadam
 2. Kamboih aje anu betine yang kaki syariyap duit lembu oghang kite tu...hehe

  BalasPadam

Sapa-sapa nak komen boleh komen. Tapi Haji Lee Copper tak bertanggungjawab atas komen-komen anda. Apabila anda komen bermakna anda yang bertanggungjawab dan sanggup terima akibat dari komen anda.