Jumaat, 6 April 2012

Nizar Anak Jantan, Zambry Keling Betina Penakut!

Si keling Zambry Mamak Pedukang Menteri Besar yang dilantik Sultan Perak dan disahkan oleh mahkamah, telah dedahkan surat yang dikeluarkan oleh Ir Nizar Jamaludin Menteri Besar Perak sebenar dalam Dewan Undangan Negeri untuk tunjukkan kesalahan NIzar.

Nizar sebagai lelaki tulen dan anak jantan yang beranak bercucu mengaku surat itu dari dia dan dia yang sain. Cuma si keling pelaq Zambry saja yang dok putaq belit. Dok kata surat tu menunjukkan Nizar setuju dan lulus projek tu di tempat yang heboh-heboh la ni. Ceritanya di sini..... 

Biasalah keling kalau tak putaq dan kalau tak belit bukan keling namanya. Keling macam Zambry ni, bangsa dia sebenarpun dia tak mengaku ini pulak hal lain. Orang Keling macam Zambry mengaku melayu boleh percaya kah? 

Nizar telah cabar si keling ni dedahkan semua dokumen yang berkaitan projek ni. Tapi biasalah perangai keling dia akan putaq-putaq jawab. Sebenarnya si Zamrby ni penakut. Tak dak teloq. Dia tentu tak berani nak 'declassify' lain-lain dokumen untuk umum. Pecah lubang la. Dia yang lulus.

Jadi Nizar jika pi ceramah lepas ni sila cabar si keling Zambry tu... "Kalau Zambry anak jantan sila dedahkan semua, jika tidak dia betina". Lagi satu Nizar juga kena umumkan jika Pakatan Rakyat rampas balik Perak dari Barisan Neraka jahanam, hal ni akan didedahkan untuk orang ramai.

Lagi satu cabar Zambry untuk buat DNA untuk tentukan dia Melayu atau Keling.
1 ulasan:

  1. baik keling daripada melayu yang tak de adab dan budi bahasa......islam tak mengajar semua itu hanya pas saja yang ajar begitu ......campur pkr dah jadi yahudi...

    BalasPadam

Sapa-sapa nak komen boleh komen. Tapi Haji Lee Copper tak bertanggungjawab atas komen-komen anda. Apabila anda komen bermakna anda yang bertanggungjawab dan sanggup terima akibat dari komen anda.