Rabu, 30 Jun 2010

Kertas Jamban


Perkasa dah terbitkan Suara Perkasa. Harga di Malaya RM2/- dan di Borneo RM2.50 senaskah. Ini paper golongan ultra right, apartheid dan zionis melayu.

Paper ni tak perlu dibeli. Tak payah baca. Kalau ada orang bagi free pada anda, sila sedekahkan kapada orang miskin yang tak mampu beli kertas jamban. Bagi mereka cebok dan calit taik dengan Suara Perkasa ni. Peniaga babipun akan haramkan paper ni dijadikan pembungkus daging babi.

Hayat paper ni dijangka 3 bulan saja, kecuali ada orang bagi bantuan kewangan.

Jaga-jaga Musa Hassan!!!

Mantan Ketua Polis Negara Norian Mai atas kapasiti peribadi dan Kerajaan Malaysia diarah bayar  ganti rugi sebanyak RM1.4 juta oleh Mahkamah Tinggi kepada seorang surirumah yang suaminya mati dalam lokap polis di Rawang. Ganti rugi tu memang patut. Kerajaan dan KPN memang kena bertanggungjawab.

Tapi agak pelik bila KPN atas kapasiti peribadi pulak kena bayar ganti rugi. Macamana ni? Kalau atas kapasiti jawatannya kerajaan akan bayar. Akupun tak faham mengapa Hakim boleh bagi keputusan begitu.

Kalau begitu jaga-jagalah MUSA HASSAN...... Ramai suspek mati dalam lokap dan ramai juga suspek mati ditembak oleh pegawai bawahan anda. Kalau ikut hukum mahkamah anda mungkin bengkrap selepas anda pencen sekiranya keluarga mangsa saman di mahkamah.

Tengok sini

Selasa, 29 Jun 2010

Pegawai Di JPN Perak dan JAIP Jadi Barua Zamri

Aku dok minum di satu kedai, pekena roti canai 2 kepin dengan teh tarik. Aku sorang saja sambil baca paper orang puteh. Di meja sebelah aku dudok golongan berkopiah.... 3 orang.... aku agak ustaz.. dok sembang. Aku boleh dengar bualan depa.

Sambil aku baca paper aku dengar 3 orang ni dok cerita.... La..... depa dok kutuk JPN Perak, JAIP dan tentunya Mamak Pedukang Zamri Kadiaq. Depa ni Guru KAFA, alah... guru paling koman yang kerajaan bagi elaun RM500/- sebulan. Guru Kafa ni bagi pemimpin UMNO lagi paria dari tukang sapu sampah tepi jalan dan jaga jamban.

Tapi dalam koman-koman Guru KAFA ni, Mamak Pedukang Zamri Kadiaq nak guna depa jugak. Dah tak dak orang yang dia boleh guna. Ustaz-ustaz tu dok cerita sama-sama depa yang Sekolah Agama Rakyat dalam Kinta dapat pekeliling yang paksa Guru-guru KAFA pi rumah MB. Jadual macam di bawah:-

Tarikh: 1 Julai 2010; Khamis  
Daftar Kehadiran: 630 petang
Semahyang Senja: 730 petang

Lepaih tu baca Yasin.... makan.... majlis bagi bantuan kepada sekolah tertentu. Ucapan pembodek gomen dan pembohong besaq macam Zamri Kadiaq.

Kehadiran WAJIB. Sapa tak hadir kena bagi tunjuk sebab.

DEI, MAMAK PEDUKANG..... APARAA? ITU GURU SEMUA BANYAK POMPUAN... ADA LAKI... ADA ANAK.... INI APA CERITA NI..... MAU PAKSA-PAKSA.... MALAM-MALAM SURUH PI HANG PUNYA RUMAH.... BODOH PUNYA MB.

AKU NASIHATKAN PADA GURU-GURU KAFA YANG MELUAT KAT ZAMRI SUPAYA HADIR DAN BACA YASIN DENGAN NIAT SUPAYA ALLAH TURUN BALA KAT ZAMRI.....