Jumaat, 22 April 2011

1Melayu, 1Bumi dan 1Neraka....

Aku sokong sangat bila Perkasa nak lead gerak 1Melayu 1Bumi, pasai golongan Perkasa ni golongan menyeleweng dan gerakan 1Melayu 1Bumi lagi menyeleweng dan menyimpang dari ajaran Islam. Lepaih ni 1Melayu 1Bumi 1Neraka.

Masuk neraka jahanam ramai-ramai ikut Brahim Ali katak.... Bodoh punya Melayu. Tukang cucuk KELING PARIA SIAL MAMAK PEDUKANG yang ketuanya Madey Kutty.

Lagi satu.... nak berhimpun di Stadium Sultan Abdul Halim Aloq Staq? Sapa bagi sewa kat depa. Salam Ustaz Azizan...... hang biaq buat apa ni? Hang tak tau ka? Kalau hang tak tau tanya Pengurus Stadium tau tanya Datok Bandaq Alor Staq...... diapun join depa sama ka?

Tengok sini..........................

Khamis, 21 April 2011

Yenna Dei....Dato' ParpuKari...?

Kalau BN menang PRU13 dan berkuasa di Perak dan KELING SIAL Mamak Pedukang Zamry Kadiaq terus jadi Menteri Besar, aku rasa (aku rasa saja...) si blogger KELING SIAL anak haram yang mengaku Melayu mungkin direkomen oleh Mamak Pedukang supaya dianugerah apa-apa bintang yang boleh dipanggil Dato' kerana Parpu Kari dianggap berjasa besar kepada UMNO Jahanam dan BN Perak.

Datok ParpuKari

Ismail Saffian yang entah apa-apa jasanyapun boleh dapat DPMP dan kini bergelar Dato', inikan pulak si Keling Sial ParpuKari yang hari-hari dok berjuang buat cerita fitnah dan siarkan kelucahan melampau untuk mempertahan dan menggangkat UMNO Jahanam. Lagilah besar jasa si ParpuKari berbanding si Ismail Saffian ni. Berkali-kali ganda jasanya!!!

Cuba bayangkan si Keling Sial ParpuKari anak haram ni talipon Keling Sial Mamak Pedukang Zamry Kadiaq selepas dia dapat Dato'...... 

"Hello.... Datok Zamry.... Assamuakum!!!"
"Waalakumsalim, ha Datok Parpu"
"Yenna dei Datok!!" ParpuKari bertanya khabar
"Amma sere..... anne Datok Parpu?" balas Zamry Kadiaq
"Find verry goood" jawab Parpu Kari dalam bahasa Inggeris telo keling.
"Yenggava sapdu, Datok Parpu" ajak  Zamry.
  
Dialog seterusnya tambah sendirilah...... hah.. hah.. hah... 

Bacalah kt bawah ni Loporan Utusan Melanyau - Tipu Melayu

Sementara itu, seramai 54 individu dikurniakan Darjah Datuk Paduka Mahkota Perak (DPMP) membawa gelaran Datuk.
Antaranya, Ketua Pengarang Kumpulan Utusan, Datuk Abdul Aziz Ishak; Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Alor Pongsu, Sham Mat Sahat; Ketua Eksekutif Majlis Agama Islam dan Adat Melayu Perak, Syed Omar Sharifuddin Syed Ikhsan; Timbalan Pengerusi Parti Progresif Penduduk (PPP) Perak, Dr. Naran Singh dan Pengarah Pelajaran Perak, Mohd. Rauhi Mohd. Isa serta Setiausaha Politik Menteri Besar Perak, Ismail Saffian.

Selasa, 19 April 2011

ADUN PAKATAN RAKYAT PERAK MEMANG HINA...!

Kesian kat ADUN Pakatan Rakyat di Negeri Perak Darul Ridzuan. Depa tak DIJEMPUTpun untuk menghadiri Majlis Sambutan Ulangtahun Keputraan Sultan Perak. Kemudian ada pulak malaon sintok tulis dalam blog kata depa boikot majlis tu. Jahat sungguh malaon sintok tu. Lihat penjelasan di sini.........

Akupun heran jugak....... istana jemput wakil rakyatpun pilih-pilih ka? Sultan tak bagi jemput atau orang yang ditugaskan menjemput tak jemput. Sedangkan apek-apek cukong pun dijemput, malah ada yang dapat anugerah bintang kebesaran. Ulang sekali lagi... apek-apek cukongpun dijemput!!!!

Adakah ADUN Pakatan Rakyat Perak semuanya BANGSAT & HINA?

Adakah ADUN dari Pakatan Rakyat tak dijemput pasai depa bukan golongan Ketuanan Melayu? Adakah Istana juga menyebelahi golongan tertentu? Sudahlah rakyat belum lupa peristiwa rampasan kuasa dan mereka masih lagi berbisik tentang penglibatan istana.

Atau adakah depa takut Ir Nizar Jamaluddin akan buat macam dalam video di bawah...... HAH...HAH...HAH.....

Bila Pulak Giliran Haji Hadi?

Malas nak tulis, aku kopi saja....


Penganalisis: Hadi Awang dilihat liabiliti, PAS perlu perubahan

April 19, 2011
KUALA LUMPUR, 19 April — Penganalisis politik Prof Abdul Aziz Bari yang lazimnya memberi pandangan terbuka mengenai PAS menegaskan, kepimpinan parti Islam itu perlu berubah terutama Presidennya Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang kini dilihat sebagai liabiliti kepada komponen Pakatan Rakyat itu.
Pendirian lantang beliau ini dikeluarkan ketika parti Islam berusia lebih enam dekad ini sedang bersiap sedia untuk mengadakan pemilihan pusat Jun ini.
Lebih-lebih lagi pandangan ini dilontarkan selepas PAS sekali lagi gagal memperoleh sebarang kerusi di Sarawak apabila tewas di kesemua lima kerusi yang ditandinginya.
Sehubungan itu kata Aziz, Hadi, 64, yang juga Ahli Parlimen Marang dilihat telah gagal mempertahankan parti dalam beberapa isu berbangkit.
“Ini dapat dilihat apabila Terengganu jatuh (semula) kepada kerajaan Barisan Nasional (BN).
“Beliau juga dikatakan antara punca rancangan 16 September Pakatan Rakyat musnah,” kata beliau dipetik Sinar Harian hari ini.
Hadi menjadi Presiden PAS pada 2002 dan mempertahankan kedudukannya pada 2009 tanpa saingan.
Kata Aziz, keadaan itu menyebabkan ahli-ahlinya kurang kepercayaan kepada kepimpinan Hadi yang menyulitkan perkembangan PAS dan kegagalan menyerlah sebagai 'kapten' kepada parti itu.

Ahad, 17 April 2011

Nasib Baik BN Menang Di Sarawak....

Nasib baik BN menang di Sarawak. Jika tidak, terlepaslah peluang aku. Maksud aku, bukanlah peluang aku nak tibai balak di Sarawak. Ataupun tertutup peluang aku sapu projek atau jadi broker buat duit mudah dengan bersetongkol bersama kuncu-kuncu dan barua pedukang Taib Mahmud. Ataupun hilang peluang untuk "supply" ubat kuat kepada Taib Mahmud supaya dia masih boleh kerap tutoh perempuan Lebanon yang lebih muda dari anak dia.

Sebenarnya kalau Pakatan Rakyat berjaya tumbangkan BN dan bungkuskan Taib Mahmud dari kekuasaan, maka aku akan hilang satu peluang. Tapi dengan BN dan Taib Mahmud kekal berkuasa untuk buat apa saja mereka suka di Sarawak kerana pengundi di sana redho. Tak kisahlah samada pengundi-pengundi yang redho dengan BN dan Taib Mahmud itu adalah pengundi sebenar atau pengundi hantu ataupun pengundi pos.

Peluang yang mungkin hilang jika Pakatan Rakyat memerintah Sarawak ialah kahwin lagi satu. Akupun memang mengidam nak kahwin dengan perempuan ni. Kalau aku kahwin dengan perempuan ni memang aku akan jadi popular 1-Malaysia. Berita dan foto aku bersama dia akan terpampang di semua saluran tv dan keluar dalam akhbar-akhbar penjilat BN dan pro PR. Serta tentunya akan diperkatakan berminggu-minggu dalam blog-blog pro PR dan blog-blog barua Ketuanan Melayu.

Akupun teringin jugak kahwin dengan Elizabeth Wong.............