Khamis, 6 September 2012

DYMM Tuanku Najib Ka?

Pelik aku tengok kelaku dan perangai orang-orang UMNO Jahanam ni. Tak kiralah depa tu ahli biasa ataupun pemimpin. Semua kaki bodek, kaki sembah orang besar dan pemimpin mereka dah jadi macam raja atau keramat.

Heboh satu Malaysia tentang budak student kolej tunjuk pungkok kat gambar Najib. Tunjuk pungkok kat gambaq saja. Bukan pi tala pungkok kat depan muka Najib.Najib ni orang biasa saja. Bukan raja atau sultan. Kalau BN bungkuih dalam PRU13 ni, silap haribulan Najib dok dalam lokap lepaih tu masuk jel.Menteri Pengajian Tinggi yang dia sendiripun mengaji tak tinggi mana bagi tau budak yang tayang pungkok kat gambaq Najib dah kena buang dari kolej dan dibatal PTPTN. Amboi cepatnya! Pasai apa cepat eksyen depa?

Kalau macam tu eloklah disebut Tuanku Najib atau Raja Najib atau Sultan Najib Shah kot? Tapi Najib ni raja apa? Raja setan kot...


Menteri: Pelajar dipecat selepas dipertimbang sewajarnya

Isnin, 3 September 2012

Sapa Bagi Tauliah Kat Perkasa Untuk Halang Orang Tak Dak Tauliah?

Sapa Bagi Tauliah Kat Perkasa Untuk Halang Orang Tak Dak Tauliah? Sultan Kedah Ka? Tentu bukan. Setan kot. Confirmed SETAN yang bagi tauliah kat Perkasa. Ini kumpulan Melayu sesat dan jahat.  Anak murid setan.

Presiden Perkasa Brahim Ali dan pengikut-pengikutnya bakal dihumban ke dalam neraka jahannam. Brahim Ali akan  GILA sebelum mati. 
Kumpulan pendesak Melayu (PERKASA) Kota Setar mendakwa, pihaknya cuba menghalang Datuk Seri Anwar Ibrahim daripada menyampaikan tazkirah di sebuah majlis di Alor Setar malam tadi kerana ketua pembangkang itu tidak bertauliah.

Perkasa disrupts Anwar in Alor Setar"Sekiranya Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang ingin menyampaikan tazkirah di masjid berkenaan, PERKASA tiada halangan kerana beliau bertauliah berbanding Anwar.

"PERKASA Kota Setar bertegas tidak akan membenarkan Datuk Seri Anwar Ibrahim menyampaikan sebarang tazkirah di masjid berkenaan.

"Bagaimanapun, kami tidak akan menghalang beliau memasuki masjid untuk menunaikan solat,"Timbalan Pengerusi PERKASA Kota Setar Jamaludin Hashim dipetik sebagai berkata dalam Sinar Harian.

Beliau juga menjelaskan, kira-kira 50 ahli PERKASA berdemonstrasi di hadapan Masjid Al-Hussain, Kampong Pumpong bagi menghalang Anwar menyampaikan tazkirah pada malam tadi.

Perkasa disrupts Anwar in Alor SetarPasukan polis dilaporkan tiba kira-kira 15 minit kemudian dan berjaya menghalang ahli-ahli PERKASA daripada memecahkan pintu masjid dan menyerang Anwar.

Malam tadi, beberapa pemimpin PKR menerusi laman Twitter mendakwa ahli-ahli PERKASA menyerbu dan menyerang Anwar di dalam masjid dengan membaling kasut ke dalam masjid.

Insiden itu merupakan yang kedua dalam masa empat hari jelajah seluruh negara Anwar. Awal pagi Sabtu lalu, bas Jelajah Merdeka Rakyat disimbah dengan cat merah sewaktu singgah di Kelantan.