Sabtu, 12 Mac 2011

Keling Tua Dalam Rumah: Memoir Mahadey Kutty a/l Mohamed Iskander Kutty

Ini tajuk terbaru sebuah buku tentang kehidupan sebenar seorang lelaki berketurunan keling yang menyamar menjadi Melayu hingga diangkat menjadi kepala kepada jemaah menteri bodoh kecuali seorang menteri keturunan tionghua yang berjaya menipu keling ini. Menteri lain tak berani angkat muka.

Manakala buku terbaru yang berada di pasaran sekarang ini yang bertajuk A Doctor in The House........... adalah sebuah memoir yang penuh dengan pembohongan, penipuan, penyembunyian fakta, mengada-adakan yang tiada, cakap besar dan helah keling semata-mata. Oleh itu jangan beli, jangan beli dan jangan beli kerana anda akan mengkayakan lagi doktor tua ni yang sedia kaya. Anda boleh baca di perpustakaan milik kerajaan nanti kerana mereka semua dipaksa membelinya.

Oleh itu tunggulah memoir sebenar yang bertajuk "Keling Tua Dalam Rumah (Jaga anak bini dan adik kakak anda?): Memoir Mahadey Kutty a/l Mohamed Iskander Kutty" yang akan dipasarkan tak lama lagi.

Keling Tua masa muda duduk 2 dari kanan


Keling Tua dengan awek dia

Keling Tua buat "Gempaq Kelin"

Rabu, 9 Mac 2011

Anjing Kurap Perkasa Menyalak Lagi...!!!

Mungkin PRU 13 dah hampir, oleh itu malaon katak sekoq ni iaitu Ibrahim Ali kena sentiasa bangkitkan isu yang dia fikir boleh menarik sokongan orang Melayu (bodoh) dan pemimpin Umno Jahanam. Maka dalam parlimen dia merapu supaya ditubuhkan suruhanjaya pelucutan kerakyatan. Sah dia GILA.

Hah.. hah.. hah... nak bodekpun guna akai lah. Gunalah kepala hotak bukannya guna kepala lutut. Ini lagi sorang mamat bengong nak tunjuk cerdik. Bikin malu orang Kelantan saja. Sama macam Meli Kepak Penyangak.

Aku tak salahkan dia. Sebenarnya hayat politik malaon ni sebelum PRU 12 dulu dah nazaq. Dah kena jadi jurujual MLM Amway fulltime. Tapi PAS pulak yang sambung talian hayatnya. Bagi peluang dia bertanding. Pengundi dan penyokong PAS pun  pangkah PAS tapi sebenarnya pangkah malaon ni. Depa ingat malaon ni dah tobat nasuha.  Malaon ni mana tau tobat. Malaon keparat munafiq ada tanda ahli neraka masa hidup di dunia ni lagi.

Anjing Kurap Perkasa
Lain kali kalau ada malaon2 UMNO Jahanam yang kena terajang dari parti depa, jangan bagi layanan istimewa. Jangan bagi depa jadi calon payung terjun. PAS macam dah tak dak calon. Biar depa buktikan kesetiaan dulu. Jangan fikirkan untung jangka pendek. 

Macam nilah jadinya apabila tolong haiwan yang lebih hina dari anjing kurap. Maksudnya faham sendirilah....