Isnin, 20 September 2010

Aku Memang Benci Kat Nazri, Tapi Dalam Bab Ni......

Nazri Aziz, anggota Kabinet Kerajaan BN pimpinan Najib. Aku memang benci Kat Nazri ni. Tak tau pasai apa tengok muka diapun aku dah meluat. Tapi meluat dan benci aku pada Nazri taklah sekuat benci yang amat sangat pada si Keling mengaku Melayu Zamry Kadeer.

Mulut Nazri nipun capoi. Lagak macam samseng sial.Hari ni bila aku baca di sini aku rasa betoi jugak apa yang dihujahkannya. Dia buat kerja untuk kerajaan yang dianggotainya. Dia buat kerja untuk partinya. Dia jadi ketua barua kerajaan BN.

Cuma kadang-kadang pendiriannya menjadikan pendokong bodoh Umno Jahanam yang dok gila Ketuanan Melayu akan bengang dengan kenyataannya iaitu "Dan bagi saya, saya adalah rakyat Malaysia terlebih dahulu dan kemudian saya baru orang Melayu. Apakah mana-mana pentaksub ada masalah dengan soal ini."

Ahad, 19 September 2010

Keling Mengaku Melayu Yang Pandai Buat Lawak

Sorang keling yang mengaku melayu hingga diangkat jadi pembesar negeri secara rampasan kuasa, iaitu Zamry Abdool Kadeer sekarang ini suka buat cerita lawak. Lawaknya memang amat disukai oleh pemimpin dan penyokong setia Umno Jahanam.

Biasanya cerita lawaknya berkisar tentang Umno Jahanam dan BN makin disukai oleh rakyat Perak dan sokongan senantiasa meningkat. Lihat sini.... Kalau buat kiraan selepas ni PAS dan PKR akan kalah semua kerusi dan DAP hanya tinggal Ngeh dengan dua tiga orang ADUN DAP saja dalam PRU13 nanti.

Tapi itu hanya penyedap mulut keling bernama Zamry Kadeer saja. Rakyat tunggu pilihanraya untuk bungkus BN dan lingkupkan Umno Jahanam di Perak. BN terutamanya Umno Jahanam mesti diajar.

Keling Zamry ini setaraf dengan seekor lagi Keling iaitu Samy Veloo. Dua-dua keling ni perbodoh orang Melayu. Dua-dua anjur majlis berbuka puasa dan sekarang majlis hari raya pulak. Melayu yang lapar dan bangang nak mampus cukup suka dengan majlis dua-dua keling ini. Podah!!!

Tapi Samy Veloo lebih elok dari Zamry. Samy masih mengaku dia keling dan berjuang untuk orang keling walaupun kebanyakan masuk poket sendiri. Sedangkan Zamry terus buang bangsa kelingnya demi mengaku melayu. Inilah contoh keling tak sedar diri. Celakalah keling ini. Keling munafiq.