Jumaat, 6 April 2012

Nizar Anak Jantan, Zambry Keling Betina Penakut!

Si keling Zambry Mamak Pedukang Menteri Besar yang dilantik Sultan Perak dan disahkan oleh mahkamah, telah dedahkan surat yang dikeluarkan oleh Ir Nizar Jamaludin Menteri Besar Perak sebenar dalam Dewan Undangan Negeri untuk tunjukkan kesalahan NIzar.

Nizar sebagai lelaki tulen dan anak jantan yang beranak bercucu mengaku surat itu dari dia dan dia yang sain. Cuma si keling pelaq Zambry saja yang dok putaq belit. Dok kata surat tu menunjukkan Nizar setuju dan lulus projek tu di tempat yang heboh-heboh la ni. Ceritanya di sini..... 

Biasalah keling kalau tak putaq dan kalau tak belit bukan keling namanya. Keling macam Zambry ni, bangsa dia sebenarpun dia tak mengaku ini pulak hal lain. Orang Keling macam Zambry mengaku melayu boleh percaya kah? 

Nizar telah cabar si keling ni dedahkan semua dokumen yang berkaitan projek ni. Tapi biasalah perangai keling dia akan putaq-putaq jawab. Sebenarnya si Zamrby ni penakut. Tak dak teloq. Dia tentu tak berani nak 'declassify' lain-lain dokumen untuk umum. Pecah lubang la. Dia yang lulus.

Jadi Nizar jika pi ceramah lepas ni sila cabar si keling Zambry tu... "Kalau Zambry anak jantan sila dedahkan semua, jika tidak dia betina". Lagi satu Nizar juga kena umumkan jika Pakatan Rakyat rampas balik Perak dari Barisan Neraka jahanam, hal ni akan didedahkan untuk orang ramai.

Lagi satu cabar Zambry untuk buat DNA untuk tentukan dia Melayu atau Keling.
Khamis, 5 April 2012

Bodohlah Kalau Mengaku Berak Tengah Jalan!!!

Timbalan Pengerusi SPR, Wan Ahamad Wan Omar menafi sekeras-kerasnya dakwaan MP Pokok Sena Mahfuz Omar bahawa beliau terlibat dalam 'task force' memberi kerakyaratan pada warga asing.Bodohlah kalau mamat celaka ni mengaku. Mati hidup balikpun malaun sekor ni takkan mengaku. Orang berak tengah jalan takkan mengaku kecuali orang gila.Bagi aku Mahfuz juga bukan bodoh untuk buat tuduhan sedap mulut saja. Dia tentu ada maklumat. Dia ada bukti walaupun bukan bukti 100% soheh.

Mahfuz reka 'cerita karut jahat', kata SPR
PAS dedah 'pasukan khas'....Tukar Drebar Saja Tak Guna...!!!

Kalau drebar loklak, cemerkap, suka berangan, kaki ngantuk, tengok pompuan lalu biji mata dia terbeliak perati pompuan, tak tumpu perhatian kat jalanraya, langgar stop-look-go, buat u-turn suka hati dia, memandu sambil sembang dengan dengan keling paria dah tu dengar suruhan keling paria pulak, potong kereta ikut suka hati walaupun ada lori pasir laju dari hala bertentangan dan macam-macam hal lagi; Tentunya drebar ini kena penendang dan perambat dengan passenger.

Tapi tukar drebar saja tak guna. Bas yang ramai passenger tu dah lama. Dah buruk. Umur bas dah 50-60 tahun. Memang depa pernah buat recon sekali. Tapi yang buat recon bas tu keling paria. Bas ni dah tak guna. Bas ni bas zaman seat tak dak kusyen, seat kayu macam kat klinik gigi kerajaan. Bas pun dah reput.Jadi lepas kita buang drebar, kita jual bas buruk kat keling botol. Keling botol akan perlerai bas tu.... baru padan muka depa....