Jumaat, 2 Mac 2012

30 Juta Habuan Hassan Ali?

Patutlah si Hassan Ali melalak sakan riuh rendah macam babi kena gigit kerengga. Dia dah diperuntuk sebanyak 30 juta ringgit oleh kerajaan BN yang sial ni.  Tapi depa kata Tan Sri ayaq pun dok sponsor dia jugak! Nampak gaya Hassan Ali ni balaih dua-dua tempat ni. Lepaih habih keriau sana sini si Hassan Ali akan diam sengap macam babi kenyanglah dia!Naib presiden PAS Datuk Mahfuz Omar hari ini menuntut supaya satu audit penuh dijalankan ke atas satu unit strategik di Kementerian Belia dan Sukan yang didakwa telah menyediakan sejumlah dana untuk membiaya program bekas ahli PAS Datuk Hasan Ali.

NONEMahfuz mendakwa, jumlah sebanyak RM30 juta untuk unit strategik "seperti cawangan Umno" itu telah dikumpul daripada unit lain di kementerian berkenaan.

Mahfuz j(kanan) uga mendakwa, unit berkenaan akan membantu membiayai aktiviti berkenaan untuk menarik belia supaya menyokong Umno dan BN.

Beliau turut mendakwa bahawa keseluruhan dana RM30 juta itu, atau sekurang-kurangnya sebagian daripadanya telah diperuntukkan bagi tujuan itu.