Jumaat, 16 April 2010

Ibrahim Ali Melutut Depan Kabinet Najib

Biasanya Ibrahim Ali garang dalam membela Islam dan Melayu. Tapi hari ni dia dah berubah. Dia sanggup melutut dan sujud pada ahli-ahli kabinet Najib atau Jemaah Menteri. 

Foto: Malaysiakini

Kenapa Ibrahim tiba-tiba lembik dengan melutut dan bersujud? Jawapannya mudah. Ibrahim Ali hanya berani dengan PAS, PKR, DAP dan NGO-NGO pro Pakatan Rakyat sahaja. Tapi kalau dengan BN dia jadi  sayur. 

Nampak sangat si Ibrahim Ali ni barua gampang BN dan UMNO Jahanam.

Rabu, 14 April 2010

Musa Hassan Hanya Ketua Mata-Mata....

Musa Hassan telah mencabar Anwar Ibrahim supaya kemukakan bukti apabila Anwar berucap dalam Dewan Rakyat berkenaan ajen-ajen Israel telah masuk dalam ibupejabat PDRM, akupun rasa pelik. Macamana si Ketua Mata-Mata boleh bersuara pulak. Itu kerja Menteri yang terlibat untuk menjawab samada menafi atau membenarkan kenyataan Anwar. 

Foto: Pinkturtle

Tapi Ketua Mata-Mata menyibuk pasai apa? Ketua Mata-Mata hanya ketua jabatan dalam satu kementerian saja. Patutnya Ketua Mata-Mata supply dokumen dan jawapan pada pegawai-pegawai KDN yang bawa beg kementerian untuk dibagi pada Menteri untuk jawab dalam Dewan Rakyat. 

Yang syoknya, lepaih cabar Anwar untuk kemuka bukti. Dok esoknya keluaq berita wakil syarikat Israel dilarang pulak masuk Bukit Aman. Apa cerita ni?

Musa Hassan kena ingat, dia hanyalah Ketua Mata-Mata sahaja. Beliau tak dak kerusi dalam Dewan Rakyat.     Jauh sekali dia berjawatan menteri.

Sila baca:-

Undi MIC macam Lantik Mahathir jadi PM Lagi

Bakal calon Pakatan Rakyat dalam PRK Hulu Selangor Zaid Ibrahim meminta pemilih mengundinya pada 25 April ini. Beliau berkata MIC telah diberi peluang selama 18 tahun di sana dan memilih kembali MIC umpama "memberi peluang lagi kepada Mahathir".

Bekas Menteri Undang-undang itu berkata 64,500 pengundi mesti memilih seorang yang faham masalah mereka dan boleh menjadi penyambung suara mereka dalam Parlimen.

"Cukup sudah cukup. Berapa kali lagi? Dah 18 tahun. Contohnya macam bagi Mahathir peluang lagi. Dia dah 22 tahun, itu sudah cukup." kata Zaid semasa diwawancara oleh The Malaysian Insider semalam.

Betul tu Encik Zaid..... Malaysia dah diperintah oleh pemimpin MIC yang menyamar Melayu selama 22 tahun dan telah bodohkan sekian banyakan Melayu dalam UMNO dan luar UMNO. Cit *M.I.K. Mahathir podah!!!.

*M.I.K - Mohamed Iskander Kutty (macam nama kebanyakan Mamak)

Selasa, 13 April 2010

SAH: Zaid Ibrahim Akan Ditelanjang Bogelkan.....

Pakatan Rakyat dah pilih Zaid Ibrahim sebagai calon mereka di PRK Hulu Selangor. Diucapkan selamat berjuang kepada Zaid Ibrahim.

Habihlah Zaid..... UMNO Jahanam mesti buat apa yang mereka telah katakan seperti di sini..... Apa boleh buat dah dasar UMNO Jahanam begitu.

Jahanamlah UMNO!!! Jahanam BN!!!

PRK Hulu Selangor:Rasmi Zaid Ibrahim Pilihan Pakatan Rakyat

Zaid Ibrahim Akan Ditelanjangkan....

Muhyiddin Yasin berkata banyak perkara mengenai Zaid akan dibongkar sekiranya Zaid diturunkan sebagai calon PKR dalam PRK Hulu Selangor. Ini bermakna Muhyiddin telah mengugut Zaid. Tabiat buruk UMNO Jahanam dari dulu, kini dan selamanya. Mereka akan mengugut dan mendedahkan keburukan orang malah sanggup mereka-reka tuduhan.

Tapi kalau orang yang taat pada UMNO Jahanam, mereka akan dibela. Contohnya kes YBK yang menggadai tanah sehingga RM100 juta. UMNO Jahanam bela pulak. Sial punya Melayu Bangsat pemimpin dan pengikut UMNO Jahanam.

Bandingkan di

Banyak perkara mengenai Zaid akan dibongkar, kata Muhyiddin
Laporan audit: YBK gadai tanah lebih 100 juta
ADUN BN: Isu Audit YBK tidak releven

Kalau Sebaliknya

Katakan Ahli Parlimen Ipoh Barat, M Kulasegaran yang berlagak samseng dan mengugut Ahli Parlimen Pasir Salak, Tajudin "Mabuk" Rahman. Cerita akan jadi sebaliknya. Tentu Speaker Dewan Rakyat, Pandikar Amin Mulia akan rujuk Kulaasegaran pada Jawatakuasa Hak dan Kebebsan. JK Hak dan Kebebasan ni pulak barua BN.

Kita tengok apa keputusan Speaker dalam kes Ibrahim 'Zionis Melayu' Ali dengan Saifuddin Nasution. Adakah Speaker akan nasihat dan paksa si Zionis Melayu macam yang dia buat pada Kulasegaran?

Tengok sini... Ganggu Ipoh Barat: Pasir Salak diberi amaran keras

Isnin, 12 April 2010

Ayaq Apa Tu Najib?

Teh Cina Kot?


Botol Wine Sebagai Hiasan Sahaja

Teh Cina tu!!!

Gaya Seorang PM  yang telah ditakdirkan jadi PM

Hadi Awang Dah Terkena Baru Nak Siasat

Apa la punya mangkok si KP PKLN ni. Dia dah terkena tipu dengan budak remaja. Itulah kaki bodek. Apabila ada anak raja nak melawat dia pun kalut. Dah terkena. Lihat Siasat 'kerabat diraja": Abdul Hadi Kalau aku terkena macam tu, aku dah letak jawatan. Mohon pencen awal..... Malu oiii.... 


Itulah Abdul Hadi Awang Kechil (lihat foto di atas - Kepala Beruban) Ketua Pengarah Jabatan Latihan Khidmat Negara. Namapun macam Presiden PAS Abdul Hadi Awang.

Diharap Ustaz Abdul Hadi Awang tidak menjadi mangsa macam ni dalam hal politik. Ingat UMNO menyamar sebagai orang Islam, sedangkan mereka adalah MUNAFIQ.

Ni ada lagi sekoq. Dok di Pahang. Exco pulak tu. Dah kudung kepala .... Exco tidak sangka ikut kerabat diraja palsu