Ahad, 2 Ogos 2009

MUSA HASSAN: SILA LETAK JAWATAN


Hello Musa Hassan, hang letak jawatan lah. Hang tak layak jadi Ketua Polis Negara (KPN). Hang bukan KPN dalam erti kata yang sebenarnya. Hang adalah Ketua Pengawal Najib. Dahlah hang tak kerja untuk kepentingan rakyat, hang gunakan pasukan polis yang di bawah kuasa hang untuk jadi anjing UMNO. Masa hang jadi KPN lah jenayah paling teruk. Hang makan gaji buta ka? Nama macam nabi tapi perangai macam ...........i.

Hang ni sorang lagi Melayu Bangsat tak sedar diri..... Hang ingat hang buat semua ni hang boleh lepaih? Allah Taala akan ampun hang? Piraaaah....... Guru ugama mana ajaq hang, hang buat naya kat orang, hang akan dapat pengampunan Allah. Beratus ribu orang dok maki hang. Tak dak orang nak maafkan hang. Hang akan masuk neraka dan kekal di dalamnya.... Malah bapa hang Syeikh Muqaddam tu pun nganga tak boleh buat apa kalau hang dilempar masuk neraka jahannam.....

Mufti Melayu Purba, Harussani Zakaria boleh cakap saja ataih dunia ni. Diapun serupa akan dibakar dalam api neraka dan kekal di dalamnya. 

Aku tak pernah yakin dan percaya bahawa hang orang Islam, tapi Melayu Munafiq, serupa Harussani Zakaria, Ulamak Munafiq....

INGAT: Bertaubatlah..... letak jawatan.... jadilah pengemis di Jalan Tuanku Abdul Rahman supaya rakyat yang meluat kat hang boleh penyepak hang sebelum ampunkan dosa-dosa hang. Tanpa keampunan orang yang hang buat naya, Allah tak kan ampunkan hang. Hang tak boleh lepaih....... hang tak boleh lepaih....... hang tak boleh lepaih.... Orang Munafiq akan dibakar dalam  neraka jahannam dan kekal di dalamnya. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sapa-sapa nak komen boleh komen. Tapi Haji Lee Copper tak bertanggungjawab atas komen-komen anda. Apabila anda komen bermakna anda yang bertanggungjawab dan sanggup terima akibat dari komen anda.